2.5 km och nu massa läxor att ta igen!

Duktig som jag är så gick jag ut för kanske drygt 30 minuter sedan och sprang lilla rundan på 2.5 km! Men det är bara för att jag inte kunde gå på träningen idag :( Nu ska jag hur som helst duscha av mig och sedan ta itu med massa läxor.


Ego pics

Wow jag är ju grym på att ta massa ego pics, eller hur?! Iallafall ska jag städa nu, it sucks! Hej då :)














neje!

Kom nyss hem från skolan och det börjar tok åska och blixtra! Inget kul det :( Idag är dt träning och jag kan inte gå eftersom sl.se har störda buss tider. Aja får plugga istället, det behövs verkligen ;)

Grattis bebiiiis ♥

Grattis min älskade Ida som fyller år idag :) Antar att jag är den första som säger grattis..hihi♥

DET ÄR ETT MÅSTE ATT BESÖKA HENNES BLOGG!


Arbottna herrgård = Min drömgård ♥

Red ju som sagt och hade tänkt att rida till Arbottna vilket jag gjorde också :) Det är verkligen mitt drömhus eller drömslott rättare sagt om det hade varit en sjö bredvid! Hur som helst så ska jag flytta hit när jag blir stor och rik. Ska bara behövas renoveras lite först ;)

Var & nu & framtid...

Så nu är jag äntligen hemma ifrån skolan! Har känns som om denna dag har varit rätt lång men otroligt rolig :) Hur som helst så hann jag ju inte blogga igår ju, eftersom jag hade match och kom hem vid 23.10 någong gång och då är det inte det första man gör att blogga. Det var iallafall jätte kul att få spela med damlaget igår och fastän vi förlorade totalt med 7-0, (skratt förbud!) så känns det som vi vann! Haha. Hoppas verkligen jag får chansen att spela med dom något mer :D
Nu ska jag byta om och dra ner till stallet å rida en lång ute ritt på Hidalgo! Red ju inte honom igår :/

Myror i brallan?

Hehe, kan knappt stå still och det pirrandet i magen blir bara värre å värre å värre... Är så rädd att jag kanske råkar göra självmål eller något annat hemskt :/ Det bästa hade ju varit om det var jag som gjorde såt vi vann, då hade jag blivit glad! Önska mig lycka till :)

Måndag!

Har precis proppat i mig en hel skål musli med jordgubb :) Supergott! Kommer dessvärre inte hinna rida idag då jag har fotbolls match, men det gör nog inte så mycket. Hade förresten gympa idag och oj vad svettig man ska bli då. Jag sprang 1,5 varv runt slingan men det kändes som om jag hade sprungit 7 varv ;)



Olydiga små flickor är vi allihopa!

Sitter i klassrummet nu och väntar på att svenskan ska börja :) Är redan klar med min svenska berättelse, så det gör ju inte så mycket att vara olydig då och då ;) Vad gör ni då?

Regnet föll och jag med den...

Blö...nu är jag äntligen klar med min uppsats! Känns så skönt att bara kunna lämna in den med gott samvete. Det slutar med "Regnet faller och jag med den..." från en av Ulf Lundells texter, fast hans går ju "Snön faller och jag med den..." så jag har ju inte härmat helt och hållet ;)





Glömde förresten att berätta att min tränare kontaktade mig och undrade om jag kanske hade lust att spela match med dam-laget imorgon kväll! Självklart sa jag "JAAAAA!!!", så imorgon klockan 18.30 bär det av till Kärrtorp :) Börjar dock nu bli orolig för att göra bort mig. Tänk liksom om jag gör självmål? Nej herregud, bort med dom tankarna!


Uppfriskande promenader i det fria!

Har kommit in nu från en uppfriskande promenad! Dock så hittade vi inga svampar tyvärr, men en hel del blåbär faktiskt. Vi gick på yber fina skogsvägar som jag tänkt att jag kan rida på, på tisdag. Hur som helst ska jag nu tvätta kläder och sedan ta in hästen från betet.

I ♥ Päronpaj

Har nyss proppat i mig 2 portioner päronpaj! Trodde inte ens att det fanns ett recept till päronpaj, men jo det fanns det och det var så makalöst gott. Nu ska jag gå i skogen med hela familjen och plocka svamp :)

I want to go back!

Vill så himla mycket tillbaka till teatern och saknar den så otroligt mycket! Känslan att stå på scen är så oänlig och fantastisk.

Ut och rida

Sådär ja, nu har även jag fått i mig frukost, lite för mycket frukost om vi säger så ;) Iallafall vaknade jag för drygt en timme sedan och nu ska jag tvätta mig och sen dra mig ut å rida. Kom just nu på att jag måste ju för tusan plugga! Aja. Det kan jag göra lite senare. Puss ♥
Skulle bli tacksam om ni försökte undvika att titta på mitt ansikte!

Om jag drömmer, vill jag drömma om dig ♥

 

Ja, jag är verkligen besatt av dig. Dock är jag för rädd att någon kommer på vem du är så hoppas det är okej att du blir lite suddig!


RSS 2.0